Elektro Kadlec Prachatice, Vimperk
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.03.2020
Je lepší nová televize nebo set-top-box?
Mnozí se nás ptáte na možnosti nových televizí ve srovnání se set-top-boxy. Je lepší ponechat si starší funkční televize a přikoupit k nim set-top-box... číst celé
29.03.2020
Jaký kávovar si koupit?
Jaký kávovar si koupit? Na tuto otázku odpovídám dnes a denně a vždy nalezneme se zákazníkem správný druh kávovaru. V podstatě je možnost výběru z... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jaký kávovar si koupit?
Jaký kávovar si koupit? Na tuto otázku odpovídám dnes a denně a vždy nalezneme se zákazníkem správný druh kávovaru. číst celé
Jak vybrat lednici
Každý z nás máme jiné potřeby a i jiné možnosti, které nás při nákupu chladničky ovlivňují. číst celé
Když gril tak kvalitní
Při nákupu grilu bychom si měli položit důležitou otázku. Co budeme chtít grilovat? číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Společnost Jiří Kadlec, se sídlem Budovatelská 1076, 38301 Prachatice, IČ 49008781 (dále jen „prodávající“ nebo „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jaký kávovar si koupit?
Jaký kávovar si koupit?
Jaký kávovar si koupit? Na tuto otázku odpovídám dnes a denně a vždy nalezneme se zákazníkem správný druh kávovaru. číst celé
Jak vybrat lednici
Jak vybrat lednici
Každý z nás máme jiné potřeby a i jiné možnosti, které nás při nákupu chladničky ovlivňují. číst celé
Když gril tak kvalitní
Když gril tak kvalitní
Při nákupu grilu bychom si měli položit důležitou otázku. Co budeme chtít grilovat? číst celé
Je lepší nová televize nebo set-top-box?
Je lepší nová televize nebo set-top-box?
Je lepší ponechat si starší funkční televize a přikoupit k nim set-top-boxy nebo má smysl kupovat úplně nové televizory pro DVB-T2? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Elektro KADLEC
Zvolenská 339
Prachatice, 383 01

 

Kontakty
Zákaznická podpora Elektro Kadlec
Zákaznická podpora Elektro Kadlec
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Všechna práva vyhrazena Elektro KADLEC, Designed by Rostas.CZ
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz